Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cadouri pentru ea – de făcut măcar o dată ȋn viaţă
Etichete:

Cadouri pentru ea – de făcut măcar o dată în viaţă

 

Cred că ţi-ai stors creierii de zeci de ori până acum când era vorba să cumperi un cadou pentru iubita sau soţia ta. Și e normal să te stresezi pentru femeia iubită, doar ea e cea mai importantă persoană din viaţa ta! Dacă ești în pană de idei, iată aici câteva opţiuni la care nu ai cum să ratezi:

– Un troller încăpător și frumos decorat. Dacă îi place să călătorească, o femeie are nevoie întotdeauna de o valiză sau un troller care să aibă cele mai complete dotări cu putinţă: o culoare feminină, o structură ușoară dar rezistentă, un design atractiv, zeci (ba chiar sute!) de buzunare, buzunărașe și despărţitoare în care să își așeze toate lucrurile personale. Cum au apărut pe piaţă o mulţime de asemenea troller-e sau genţi de voiaj de damă, nu va fi greu să o surprinzi cu ceva frumos și functional.

– O aventură. Pe bune. Fie că e un voucher pentru sărituri cu parașuta ori o croazieră pe Amazon, o călătorie cu elicopterul, cursuri de călărie sau cursuri de alpinism, o aventură adevărată va fi o experienţă extraordinară chiar și dacă femeia ta iubită e o persoană mai timidă ori mai retrasă. Va avea ocazia să își depășească limitele și să trăiască o porţie bună de viaţă.

– O carte cu caricaturile ei. Nu, nu trebuie să fii tu artistul. Pune un anunţ, caută un student la arte sau un pictor amator trimite-i douăzeci – treizeci de poze cu iubita ta și comandă o carte cu caricaturi. Un cadou amuzant pe care nu îl va uita toată viaţa.

– O prăjitură făcută de tine. Nu e așa simplu pe cât pare, mai ales dacă ești strain într-ale bucătăritului, dar cu un pic de studiu și cu câteva încercări pe ascuns, când ea nu-i acasă, îi poţi pregăti o surpriză dulce, iar răsplată va fi, garantat, la fel de dulce.

– Un loc de parcare plătit, numai al ei. Dacă iubita ta e șoferiţă dar încă nu are propriul ei loc de parcare, fă-i o surpriză și rezervă-i un loc de parcare pe un an întreg. Nici nu-ţi imaginezi cât de mare plăcere îi va face că te-ai gândit la confortul ei (și da, al mașinii pe care o conduce J).

Pe viitor, ca să nu mai rămâi în pană de inspiraţie, de ce nu-i arăţi iubitei sau soţiei tale cum se folosește Mongift.ro, platforma gratuită care ne inspiră pe toţi să ne facem liste de dorinţe și să ni le îndeplinim unii altora?

Comentarii