Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Întâmpină Paştele cu cadouri ca niciodată - MonGift
Etichete:

Întâmpină Paştele cu cadouri ca niciodată

Învierea Domnului sau Sărbătoarea Paştilor, celebrată în 2016 pe data de 1 mai de ortodocşi şi 27 martie de catolici, este una dintre sărbătorile creştine cele mai bogate în semnificaţii, dar mai ales revigorante prin înţelesurile sale profunde, dar şi prin plasarea sa în cea mai frumoasă perioadă a anului, primăvara.

„Iertare”, „nou început” şi „prospeţime” sunt probabil cuvintele cele mai des vehiculate pretudinteni şi, implicit, şi înlăuntrul nostru. În preajma sărbătorii pascale ne dorim cu toţii să ne fie date uitării mai micile sau mai marile erori şi să fim mai apropiaţi şi mai aproape de cei care ni le îngăduie.

Probabil tocmai de aceea, a apărut, mai recent decât obiceiul de Crăciun, şi în preajma Paştelui nevoia de a exprima printr-un cadou preţuirea pe care le-o purtăm apropiaţilor noştri. Singurul neajuns este faptul că nu putem citi minţile celor dragi, ca să-i putem surprinde cu un lucru care le-ar produce emoţia şi bucuria pe care dorim, de fapt, să le-o dăruim.

Ah, noi, oamenii, şi obiceiurile noastre de a complica lucruri simple şi de-a aştepta lucruri simple. Gesturile şi cadourile deosebite nu pică din cer, e nevoie totuşi de puţină implicare. Dar, pentru că zeii profani ai internetului lucrează intens şi fără ştirea noastră pentru noi, chiar de puţină e nevoie.

Mongift.ro, o platformă gratuită, apărută – providenţial, nu? – chiar înainte de Paşti face legătură între dorinţă noastră de a aduce bucurie celor dragi şi nevoile şi plăcerile lor. (Staţi fără grijă, e gratis şi nu îşi propune să vă aducă câştiguri subite şi ireale de 2000 de euro pe lună.)

Tot ce aveţi de făcut este să vă creaţi un cont pe mongift.ro, sau, mai repede, să vă logaţi direct cu Facebook şi să îi invitaţi pe cei dragi să facă acelaşi lucru. O dată rezolvat pasul unu, fiecare dintre voi îşi poate realiza pe Mongift, una sau o mie de liste de cadouri preferate. Listele „suportă” cele mai trăznite idei de cadouri fără crâcnire – fie că vorbim despre un tatuaj cu un unicorn roz, o maşină de epocă, un cangur sau epilarea definitivă a genunchilor.

Gluma glumă, dar acum vine Paştele. Ideea de reţinut este că aveţi toată libertatea de a pune pe lista de cadouri de Paşti toate acele lucruri pe care vi le doriţi şi (deocamdată) doar voi le ştiţi, fără a fi condiţionaţi în vreun fel sau de un comerciant anume.

Mongift este trenul expres care pleacă de la nevoile, speranţele şi dorinţele voastre şi ajunge într-o clipă la cei dragi. Da, normal, dacă i-aţi invitat în grupul de prieteni de pe Mongift, dându-le astfel acces la aşteptările voastre.

Atenţie, Mongift poate cauza o uşoară şi plăcută dependenţă de a spune ce-ţi doreşti!

Comentarii