Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Idei de cadouri de Paști - MonGift
Etichete:

Idei de cadouri de Paști

În 2016, Învierea Domnului sau Paştele se sărbătoreşte, la ortodocşi, în data de 1 mai, iar la catolici pe 27 martie. Ca în fiecare an, este una dintre ocaziile speciale de a petrece timp alături de cei dragi şi de a ne reaminti că dintre toate lucrurile şi experienţele care ne ocupă timpul, familia este singura care ne oferă mereu siguranţă şi dragoste.

Paştele este Sărbătoarea Învierii şi coincide, nu întâmplător, cu venirea primăverii. Simţim instictiv şi firesc nevoia unui nou început, iar prospeţimea naturii care revine la viaţă ne scoate din amorţeala iernii şi ne dă o energie nouă.

Poate de aceea, de Paști, la fel ca şi de Crăciun, cealaltă mare sărbătoare a creştinilor, dorinţa de a le arăta celorlalţi cât de mult înseamnă pentru noi capătă un contur concret în cadourile pe care ni le facem unii celorlalţi. Când vine vorba de cadouri însă, mereu ne prinde bine o sursă de inspiraţie.

În această perioadă, femeile aşteaptă, mai mult ca niciodată să primească flori – lalele, frezii sau brânduşe – şi pentru a duce gestul frumos până la capăt, la cadoul de Paşti putem adăuga o cutie elegantă de bijuterii sau un parfum rafinat cu note florale.

Pentru bărbaţi cadoul potrivit poate fi o cămaşă subţire de culoare deschisă, un gadget nou pentru telefon sau, de asemenea, un parfum deosebit. Pentru cei care iubesc sportul puteţi alege o jachetă subţire de primăvară sau un hanorac.

Copiii vor fi, ca întotdeauna, mulţumiţi dacă primesc dulciuri şi jucării noi. Dacă vă propuneţi însă să le faceţi o surpriză deosebită, dăruiţi-le cadou „de iepuraş” chiar un iepuraş. Este un animal curat, nepretenţios şi afectuos pe care îl vor îndrăgi cu siguranţă şi care-i va ajuta să îşi dezvolte simţul responsabilităţii (însărcinaţi-i pe ei cu hrana animalului).

Şi pentru ca data viitoare când aveţi nevoie de inspiraţie sau de idei de cadouri, să nu mai pierdeţi timpul, înscrieţi-vă acum pe Mongift.ro, comunitatea celor care împlinesc dorinţe cu uşurinţă. Şi invitaţi-i şi pe cei dragi să vi se alăture.

Pe Mongift aveţi tot timpul la dispoziţie pentru a crea liste de cadouri preferate şi a le împărtăşi cu cei apropiaţi, familie sau prieteni, dar şi de a planifica împreună evenimentele deosebite la care urmează să participaţi, fie că e vorba de petrecerea de Paşti, de un botez sau de o aniversare.

Mongift vă scapă de grija cadoului nepotrivit, vă ajută să fiţi întotdeauna la curent cu nevoile şi aşteptările oamenilor dragi şi să le împliniţi dorinţele!

Comentarii