Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cu Mongift planul de nunta e usor ca o plimbare!
Etichete:

Cu Mongift planul de nuntă e ușor ca o plimbare!

Când te gândești la câte lucruri aveţi de făcut pentru nuntă, la ales papioane asortate cu rochiile ei și flori pentru mașina mirilor, la vizitat biserici și umblat după analize, îţi vine s-o iei de mână, să fugiţi la Las Vegas și să vă luaţi ca-n filme. Să scăpaţi de toată tevatura simplu și repede – cu doi martori pe care nu-i cunoașteţi și n-o să-i mai vedeţi decât în poza pe care o luaţi ca amintire, cu verighete simbolice, de tablă, luate chiar de la pastor, flori de plastic și muzică electronică.

Dar ăstea-s vise, în realitate e probabil mai scump să vă căsătoriţi anonimi în Las Vegas decât aici. Plus că iubitei, chiar dacă se plânge necontenit că s-a săturat și nu mai poate, chiar îi place toată agitaţia asta, cu probe de la croitoreasă și cu testat restaurante, cu schimbat meniul de azi pe mâine și comandat tort la nu știu care cofetărie „ca la mama acasă”, cu planuri pentru luna de miere și ales mărturii. E povestea ei, la care visează din copilărie și-i face plăcere s-o facă să se întâmple, iar tu poţi doar s-o ajuţi să se bucure de fiecare moment.

Cu Mongift nunta voastră e mai ușor de organizat decât aţi fi crezut vreodată. Intră acum pe Mongift, fă-ţi cont sau loghează-te cu Facebook și invit-o și pe ea. În pagina de profil a oricăruia dintre voi puteţi crea evenimentul „Nunta noastră” și puteţi trimite invitaţii online familiei (celor mai internauţi, firește), prietenilor și tuturor celorlalţi invitaţi.

Ca să nu păţiţi ca alţi „păţiţi”, vă selectaţi de pe net exact acele cadouri de nuntă pe care le doriţi și adăugaţi linkurile către ele în wishlist-ul creat pe Mongift. În felul acesta scăpaţi de un raft întreg de electrocasnice nedorite, lenjerii și seturi de oale pe care le aveţi deja – că doar nu trăiţi în pustie cu rădăcini și apă de ploaie. Familiile, prietenii voștri și ceilalţi invitaţi vor afla, via Mongift, direct de la voi care sunt lucrurile de care aveţi nevoie și vor scăpa, la rândul lor, de căutările inepuizabile de cadouri de nuntă și de stresul că poate n-au nimerit-o.

Mongift e, dacă vreţi, asistentul vostru matrimonial și mult mai mult. Ori de câte ori veţi avea un motiv de sărbătoare, aniversare, botez, petrecere de casă nouă, vă va fi mult mai ușor să lansaţi invitaţii și să le „spuneţi” celor dragi ce așteptări aveţi de la ei.

Haideţi acum pe Mongift și daţi drumul pregătirilor online! Apoi mergeţi la o plimbare și lăsaţi-ne pe noi să vă împlinim dorinţele!

Comentarii