Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cu Mongift ai doar surprize placute la nunta ta!
Etichete:

Cu Mongift ai doar surprize plăcute la nunta ta!

E de bonton ca atunci când te pregătești de nuntă, să le dai de știre celor pe care îi vrei alături de tine cât mai devreme posibil. Cum să faci însă ca „vestea cea mare” să ajungă rapid la toţi o dată și să scapi de drumurile consumatoare de timp și, mai ales, de stresul că se apropie ziua și încă n-ai apucat să-i anunţi pe z sau pe y?

Ai putea, desigur, să postezi un mesaj drăguţ pe Facebook – „dragilor, până ce vor ajunge invitaţiile la voi prin porumbei și păsări călătoare, eu si iubi vă anunţăm că bla bla bla…. Vă așteptăm cu drag!” trei inimoare, doi smiley și confetti. Gata! Dar asta ar rezolva doar jumătate din problemă sau nici măcar, pentru că nu toată lumea intră regulat pe Facebook, altora n-o să le apară în newsfeed etc. Iar cea mai delicată chestiune – cadourile, ar rămâne ca întotdeauna de nerezolvat.

Mongift a fost creat pentru ca zilele tale de bucurie să nu mai fie niciodată umbrite de grija planificărilor sau de cadouri neinspirate. Intră acum pe mongift.ro, fă-ţi cont în câteva minte și invită-ţi familia, prietenii și cunoștinţele să îţi urmeze exemplul.

Pe Mongift poţi crea evenimentul „Nunta mea” și poţi trimite rapid și simplu invitaţiile către toţi cei pe care-i vrei alături de tine în ziua cea mare (te poţi conecta prin Facebook). Poţi crea liste cu orice cadouri – trebuie doar să adaugi linkurile către ce-ţi dorești în listă – și să le împărtășești cu prietenii tăi. Poţi chiar să faci cunoscute unele idei de cadouri doar cu familia – creezi o listă numită exact așa „Cadouri familie„, creezi un grup pe care îl denumești, să zicem, „Ai mei”, iar în lista pentru ei vei adăuga acele lucruri despre care n-ai vrea să știe restul lumii. Pentru colegii de la servici poţi crea un wishlist separat pe care-l împarţi doar cu ei.

In listele cu cadouri poţi pune linkuri către toate lucrurile pe care ţi le-ai putea dori, de la perdele rafinate și cuverturi până la sisteme home cinema, pahare de cristal sau bocanci de ski, pentru că Mongift nu te condiţionează și nici nu-ţi face sugestii neprotrivite dorinţelor tale. Voi alegeţi singuri ce cadouri de nuntă vă doriţi, iar cei dragi vouă au acces la dorinţele voastre, pentru ca la nuntă să aveţi doar surprize plăcute.
Hai, spune „da”! Vino pe Mongift, lasă nouă grijile și planurile tale, iar noi ne asigurăm că ţi se împlinesc dorinţele!

Comentarii