Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cele mai inspirate cadouri de nunta de la Mongift!
Etichete:

Cele mai inspirate cadouri de nuntă de la Mongift!

Se apropie nunta prietenilor voștri și, desi aţi vorbit de câteva ori despre asta, încă nu v-aţi decis care e cadoul cel mai potrivit. Știţi că, de obicei, se dăruiesc lenjerii, tot soiul de porţelanuri, electrocasnice și, în general, lucruri care vor fi de folos unui cuplu care începe o viaţă împreună.

Aveţi perfectă dreptate! Exact acestea vor fi lucrurile pe care prietenii voștri le vor primi într-una dintre cele mai importante zile ale vieţii lor: 15 seturi de cesti de cafea pe care le vor folosi zilnic și alternativ (da’ de unde!). 10 lenjerii de pat perfect albe și imaculate (perfecte pentru un spital, dar nu și pentru fanteziile lor!) și un raft întreg de storcătoare și mixere minunate. Acestea din urmă or să adune praf prin dulapurile socrilor la care vor ajunge cu siguranţă, pentru că – hai să lăsăm glumele cu cadouri de nuntă – nimeni nu are nevoie de 12 mixere și cu atât mai puţin mama – soacră care bate de-o viaţă maioneza cu lingura de lemn.

Mongift vă scapă de momentul jenant în câteva clipe! Intră acum pe mongift.ro, fă-ţi cont în doar câteva minute și invită-i pe viitorii însurăţei să facă același lucru. Ba chiar insistă să facă asta – e spre binele lor! – și, mai ales, nu uita să le trimiţi linkul și celorlalţi invitaţi, cu cât mai puţin apropiaţi cu atât mai bine. Ei au cea mai mare nevoie de sugestii de cadouri.
Pe Mongift, fiecare dintre voi va putea să-și facă o listă de cadouri preferate și ori de câte ori veţi sărbători, fie că e vorba de nunta lor, de o onomastică sau o aniversare, veţi fi sută la sută siguri că veţi primi și dărui cadourile de care au nevoie sau pe care și le doresc cel mai mult.

Mongift e comunitatea oamenilor care împlinesc dorinţe la fel de repede ca peștișorul e aur. Înscrie-te acum și nu va mai trebui niciodată să îţi baţi capul cu întrebări de genul „oare are deja așa ceva?” sau „să iau simplă sau cu dungi” pentru că nu tu vei alege cadouri, ci chiar sărbătoriţii.

Mongift îţi pune la îndemână, pe lângă lista de cadouri selectate chiar de oamenii dragi ţie și o varietate de carduri cadou cu care ei își pot cumpăra precis acele lucruri pe care le vor, fie că vorbim despre electronice sau produse IT, haine și decoraţiuni pentru casă, servicii de înfrumuseţare sau bilete la film.
Vino acum pe Mongift și dăruiește bucurie cât ai zice: peștișorul de aur!

Comentarii