Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cele mai frumoase cadouri de Paşti vin de la Mongift - MonGift
Etichete:

Cele mai frumoase cadouri de Paşti vin de la Mongift

Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit vreodată a fost un trepied pentru aparatul foto. Nu pare foarte frumos, nu-i aşa? Până la urmă vorbim de trei cilindri care se unesc într-un suport cu şurub. Însă atunci când dăruim sau primim un cadou nu este vorba despre obiectul în sine, ci de cât de important este acel obiect pentru destinatarul său.

Din acest motiv, conştientizat pe deplin sau poate doar intuit, deopotrivă cu bucuria de a dărui, resimţim întotdeauna când ne aflăm în căutarea unui cadou, neliniştea şi teama că este posibil să alegem un obiect care nu va răspunde nevoilor şi aşteptărilor persoanei dragi la care urmează să ajungă.

Pentru că se apropie Paştele şi ştim că, mai ales cu prijelul unor sărbători importante, dorinţa de a fi cât mai aproape, prin toate mijloacele, de oamenii care contează pentru noi este mai mare, echipa Mongift.ro a adus în România un concept care a rezolvat demult, în ţările vestice, problema proverbialei goane după cadou.

Anul acesta de Paşti, în loc să alergi prin magazine aglomerate, epuizându-ţi timpul şi resursele în căutarea unor cadouri de Paşti potrivite (despre care ştii mai nimic), intră pe Mongift şi află cât de uşor e să dăruieşti celor dragi exact ce îşi doresc.

E simplu ca bună ziua: îţi faci cont sau te loghezi cu cel de Facebook şi îi inviţi pe apropiaţii tăi să facă acelaşi lucru. Stai fără grijă, nu e nicio şmecherie la mijloc. Mongift e gratis şi aşa va rămâne şi nu vrea să-ţi facă sugestii de cadouri care, poate, nu te-ar interesa.

Ideile de cadouri le vei „primi” chiar de la cei dragi, pentru că pe Mongift fiecare dintre voi are posibilitatea să adauge în lista de cadouri preferate linkuri către absolut orice dorinţă. În wishlistul tău sau al lor îşi pot găsi locul deopotrivă bilete la concertul artistului preferat, un dog german, volumul Solenoid de Mircea Cărtărescu sau un abonament la o sală de fitness.

Şi pentru ca, de acum înainte, să-ţi fie uşor să te pregăteşti din timp cu cel mai dorit cadou, în pagina personală Mongift ai la dispoziţie o listă de evenimente personale în care poţi adăuga remindere pentru toate datele importante pentru tine din an. Când se apropie unul dintre ele, tot ce-ţi rămâne de făcut este să te inspiri din wishlistul sărbătoritului.

Nu uita, cele mai frumoase cadouri de Paşti sau pentru orice altă ocazie sunt cele care schimbă ceva, cât de mic, în viaţa celor cărora le dăruim. Sărbători cu bine!

Comentarii