Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Ai nevoie de idei de cadouri de nunta? Afla chiar de la sursa!
Etichete:

Ai nevoie de idei de cadouri de nuntă? Află chiar de la sursă!

Cadourile de nuntă sunt mai greu de ales decât cele pentru el sau pentru ea, fiindcă – în mod evident – ai de mulţumit doi oameni, diferiţi, cu aşteptări diferite. Dacă gândeşti astfel eşti de admirat, însă noi îţi spunem franc că ceri cam mult de la tine, posibil chiar mai mult decât viitori miri.

E normal să nu ştii încotro să apuci şi să te năpădească un val de anxietate la gândul de a sta în mijlocul unui magazin de articole “pentru casă” ezitând între seturile de bucătărie, cuverturi, perne brodate şi zecile de lenjerii de pat. Chiar nu e nimic ruşinos sau aiurea în a nu putea face o alegere în locul altui om/altor oameni. Mai mult decât atât, nu prea e recomandat.

Nici nu e nevoie să te chinui în halul ăsta. Nu când există soluţia perfectă de a face cadouri de nuntă exact aşa cum îşi doresc cei care le vor primi şi, le dorim, stăpâni “fericiţi până la adânci bătrâneţi”.

Intră acum pe Mongift.ro, înregistrează-te în doar câteva minute şi apoi trimite-le invitaţia prietenilor tăi care urmează să-şi serbeze nunta. Nu uita să le reaminteşti de invitaţia trimisă. În vârtejul de rezervări, probe şi planificări, e foarte posibil s-o treacă cu vederea şi să nu-şi dea seama ce ocazie scapă printre degete.

Pe Mongift, în lista de cadouri preferate, ei pot adăuga cu mâna lor link-uri către exact acele lucruri de care au nevoie sau pe care şi-ar dori să le primească la nuntă. Iar tu şi ceilalţi prieteni puteţi crea un grup de discuţii care vă va da ocazia să stabiliţi împreună ca, poate, în loc de şpate cadouri mici, să le faci o surpriză de proporţii, exact pe gustul lor.

Mongift vă ajută să scăpaţi de incertitudinile şi temerile pe care fiecare dintre noi le are atunci când trebuie să aleagă un cadou de nuntă sau cu orice altă ocazie. Aici afli direct de la sursă ce-şi doreşte şi te poţi pregăti din timp, adăugând în calendarul tău personalizat aniversările, sărbătorile, pe scurt lista de evenimente importante pentru tine.

Intră acum pe Mongift.ro şi învaţă să te bucuri de momentele fericite alături de cei dragi dăruind cu uşurinţă!

Comentarii